Γενικοί Όροι

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://vintagesummer.gr

 I. Θέμα 

Αυτοί οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις αποσκοπούν στη ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της Vintage Summer EOOD, UIC 203592872, με έδρα και διεύθυνση διαχείρισης: Sofia 1330, Rumyana Str., Bl. 22, ent. Α, διαμ. 12, εφεξής “ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ”, και πελάτες, εφεξής “ΧΡΗΣΤΕΣ“, του διαδικτυακού καταστήματος https://vintagesummer.gr, εφεξής “το ηλεκτρονικό κατάστημα“.

 

ІІ. Λεπτομέρειες προμηθευτή 

Πληροφορίες σύμφωνα με τον νόμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο:

Όνομα του προμηθευτή: Vintage Summer EOOD, UIC 203592872, με έδρα και διεύθυνση διαχείρισης:

Sofia 1330, Rumyana Str., Bl. 22, ent. Α, διαμ. 12.

Διεύθυνση για την άσκηση της δραστηριότητας και διεύθυνση για την υποβολή καταγγελιών από χρήστες: Sofia 1330, Rumyana Str., Bl. 22, ent. Α, διαμ. 12. Στοιχεία αλληλογραφίας: 1330 Sofia, Rumyana Str., Bl. 22, ent. Α, διαμ. 12,

Αριθμός τηλεφώνου: 0887501640

Διεύθυνση email: [email protected]  Είσοδος σε δημόσια μητρώα: UIC 203592872  Επόπτες:

 • Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Διεύθυνση: Sofia 1592, Prof. Tsvetan Lazarov ”, 2, τηλ.: 02 / 91-53-518, φαξ: 02 / 91-53-525, Email: [email protected], Ιστοσελίδα: www.cpdp.bg
 • Επιτροπή προστασίας των καταναλωτών: Διεύθυνση: 1000 Sofia, 4A Slaveykov Square, 3ος, 4ος και

6ος όροφος, τηλ.: 02/933 0565, fax: 02/9884218, τηλέφωνο χρήστη: 0700 111 22, Ιστοσελίδα: www. Kzp.bg Εγγραφή σύμφωνα με τον νόμο φόρου προστιθέμενης αξίας № BG203592872.

 

III. Γενικός 

Οι ακόλουθες προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τον πελάτη (εφεξής “εσείς”, “ο χρήστης”) για το Vintage Summer EOOD (203592872, εφεξής “Vintage Summer”, “εμάς” ή “εμείς”), στον ιστότοπο, την έκδοση για κινητά ή για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου. Χρησιμοποιώντας το vintagesummer.gr ή / και κάνοντας μια παραγγελία, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους που ορίζονται στο παρόν (ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ). Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους πριν από την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες μπορούν να υποβληθούν μόνο από ιδιώτες που δεν ασκούν οικονομική δραστηριότητα, έχουν φτάσει την ηλικία των 18 και δεν έχουν τεθεί υπό κηδεμονία. Η διαθεσιμότητα προϊόντων ή υπηρεσιών vintagesummer.gr δεν σημαίνει ότι αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την προσφορά οποιουδήποτε προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανά πάσα στιγμή. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτούς τους όρους κατά διαστήματα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η έκδοση των όρων που θα ισχύουν για την παραγγελία σας θα είναι αυτή που δημοσιεύεται στο vintagesummer.gr κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

 

 

IV. Παραγγελία / σύναψη συμβολαίου

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του vintagesummer.gr ή μέσω τηλεφώνου – +359 887501640.

Για να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα vintagesummern.gr και να αγοράσετε προϊόντα, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει, δημιουργώντας έτσι τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα ή να ακολουθήσετε τη διαδικασία μέσω της επιλογής “Παραγγελία ως επισκέπτης” από τον ιστότοπο vintagesummer.gr, με τους οποίους θεωρείται ότι συμφωνείτε και έχετε αποδεχτεί αυτούς τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Συμπληρώνοντας τα δεδομένα σας και πατώντας τα κουμπιά “Εγγραφή”, δηλώνετε ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτούς τους γενικούς όρους, συμφωνείτε με το περιεχόμενό τους και συμφωνείτε να τηρείτε τους όρους. Εάν χρησιμοποιείτε τη διαδικασία “Παραγγελία ως επισκέπτης”, δεν είστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά συμφωνείτε με αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις και συμμορφώνεστε όρους. Κατά την εγγραφή ή την παραγγελία, συμφωνείτε να παρέχετε ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα. Αναλαμβάνετε επίσης να ενημερώσετε τα δεδομένα που καθορίζονται στην εγγραφή ή την παραγγελία σας εγκαίρως. Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Εάν έχουμε ήδη λάβει πληρωμή για μια τέτοια παραγγελία, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση της πληρωμής. Εάν για οποιονδήποτε λόγο απαιτείται άλλη διευθέτηση της υπόθεσης, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας ζητήσουμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω email στο [email protected], και θα γίνει η επιστροφή χρημάτων.

Για να αγοράσετε ένα προϊόν:

 • Πατήστε την ενότητα Προϊόντα.
 • Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα προσφερόμενα προϊόντα και πατήστε στην ενότητα “Καλάθι” του καταστήματος και πρέπει επίσης να αναφέρετε την ποσότητα που θα αγοράσετε.
 • Παρέχετε τα απαραίτητα δεδομένα για την παραγγελία – όνομα, τηλέφωνο.
 • Παρέχετε δεδομένα για την παράδοση – διεύθυνση, όνομα του γραφείου της Econt για παράδοση στην Ελλάδα.
 • Επιλέγετε τη μέθοδο και τον χρόνο πληρωμής των προϊόντων.
 • Επιλέγετε τη μέθοδο παράδοσης.
 • Επιβεβαιώνετε την παραγγελία.

 

Τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία καθορίζονται:

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής για παραγγελίες άνω των 150 Ευρώ.

Τιμή παράδοσης 4 Ευρώ

Κάθε πελάτης συμπληρώνει τα στοιχεία παράδοσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παράδοση στην Ελλάδα γίνεται μέσω ACS. Εάν δεν μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μία αποστολή και χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε περισσότερες από μία παραδόσεις, δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τις επόμενες παραδόσεις.

Σε περίπτωση ακύρωσης της αποστολής, ο πελάτης οφείλει τα ποσά για παράδοση και στις δύο κατευθύνσεις , όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επιστροφή εμπορευμάτων.

 

V. Τιμές και έξοδα παράδοσης 

Οι τιμές που εμφανίζονται στο vintagesummer.gr περιλαμβάνουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας που οφείλεται από το νόμο, αλλά δεν περιλαμβάνουν το κόστος παράδοσης. Εκπτώσεις, προσφορές και δώρα παρέχονται από τον Πάροχο στους Καταναλωτές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Νόμου περί Προστασίας των Καταναλωτών και σύμφωνα με τους όρους που ανακοίνωσε ο Πάροχος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος για τα αντίστοιχα προϊόντα. Εάν δεν μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μία αποστολή και χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες από μία παραδόσεις, δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τις επόμενες παραδόσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης της αποστολής, ο πελάτης οφείλει τα ποσά για παράδοση προς και πίσω, όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επιστροφή εμπορευμάτων.

 

VI. Διανομή 

Προσπαθούμε να στείλουμε παραγγελίες το συντομότερο δυνατό και με τη σειρά με την οποία πραγματοποιήθηκαν. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε την παραγγελία εντός 6 έως 10 εργάσιμων ημερών μετά την επιβεβαίωση. Εάν η παράδοση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο λόγω απροσδόκητων γεγονότων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου σε περίπτωση που ο χρόνος παράδοσης υπερβεί τις 30 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση παραγγελίας που υποβλήθηκε την Παρασκευή μετά τις 2 μ.μ., το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς και κατά τα επίσημα Σαββατοκύριακα, η περίοδος επεξεργασίας διαρκεί από την πρώτη εργάσιμη ημέρα. Μόλις παραγγείλετε, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω email με πληροφορίες σχετικά με το πότε αναμένεται να γίνει η παραγγελία. Εάν η παραγγελία σας δεν φτάσει μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία, επικοινωνήστε με την Vintage Summer Customer Service στο +359 887501640 ή στείλτε email στο [email protected].

 

VII. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

(1) Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία από την ημερομηνία παραγγελίας σας, έως και 14 ημέρες μετά την παραλαβή των παραγγελθέντων εμπορευμάτων χωρίς να φορεθεί, να πλυθεί ή να έχει υποστεί ζημιά η εμπορική τους εμφάνιση. Εάν έχετε πληρώσει για τα προϊόντα, θα επιστρέψουμε το ποσό, καθώς δεν θα επιστραφούν τα κανονικά έξοδα παράδοσης, καθώς και τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στο Vintage Summer EOOD. Εάν αποφασίσετε να διατηρήσετε ορισμένα προϊόντα και να ακυρώσετε μόνο μερικώς την παραγγελία σας, δεν θα επιστραφούν επίσης τα έξοδα παράδοσης. Αν θέλετε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας, ενημερώστε μας γραπτώς στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: [email protected]; επιστρέφοντας τα είδη όπως ορίζεται στην ενότητα 8 (Επιστροφή εμπορευμάτων) παρακάτω εντός της περιόδου των 14 ημερών. Θα επιστρέψουμε τα χρήματα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της πληρωμής, το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της ειδοποίησης ακύρωσης, μόνο εάν έχουμε λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη ότι στάλθηκαν πίσω. Εάν τα προϊόντα που λαμβάνετε είναι ελαττωματικά, ενημερώστε εγκαίρως το Vintage Summer και επιστρέψτε τα προϊόντα όπως ορίζεται στην ενότητα 8 (Επιστροφή εμπορευμάτων) παρακάτω. Θα επιστρέψουμε το πλήρες ποσό που πληρώσατε για τυχόν προϊόντα που βρέθηκαν ελαττωματικά. Οι ρήτρες που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο δεν περιορίζουν την ισχύουσα νομοθεσία.

Προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαχθούν:

 • Προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του καταναλωτή ή σύμφωνα με τις ατομικές του απαιτήσεις.
 • Ρούχα κατασκευασμένα με συγκεκριμένο μήκος εγκεκριμένο από τον πελάτη.

 

 

VIII. Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών. Η περίοδος επιστροφής ξεκινά από την ημέρα παράδοσης των τελευταίων αντικειμένων της παραγγελίας σας.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν; 

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής και συμπληρώστε τον λόγο επιστροφής του αντικειμένου.
Έντυπο επιστροφής
 • Τοποθετήστε τα εμπορεύματα που θέλετε να επιστρέψετε, συμπεριλαμβανομένης της φόρμας επιστροφής, στο πακέτο με το οποίο έφτασε η παραγγελία σας. Να θυμάστε ότι η φόρμα επιστροφής πρέπει πάντα να επισυνάπτεται στο επιστρεφόμενο προϊών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση ελαττωματικών εμπορευμάτων ή σύγχυσης αποστολής, το Vintage Summer EOOD θα καλύψει τις υπηρεσίες επιστροφής που περιγράφονται παραπάνω.  3) Στείλτε την αποστολή πίσω μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

Η επστροφή γίνεται με δικά σας έξοδα.

Στοιχεία για επιστροφή:

Εταιρεία: Vintage Summer Ltd.

Εκπρόσωπος: Stanislav Dimitrov

 • Για παραγγελίες που γίνονται και πληρώνονται με μετρητά κατά την παράδοση, καταχωρίστε τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θέλετε να επιστραφεί το ποσό ίσω με την αξία των προϊόνων που επιστρέφετε
 • Μην ξεχάσετε να γράψετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τμήμα “Εξυπηρέτηση Πελατών”.
 • Αφού λάβουμε την αποστολή σας στην αποθήκη μας, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση επιστροφής μέσω email, στην οποία θα επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της αποστολής. Εάν επιστρέψετε οποιοδήποτε από τα παραγγελθέντα προϊόντα ή ολόκληρη την παραγγελία, η αξία του θα επιστραφεί μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής, αφαιρώντας το κόστος παράδοσης επιστροφής εάν δεν έχουν ήδη πληρωθεί. Το ποσό για τα επιστρεφόμενα αγαθά που πληρώθηκαν με τραπεζική κάρτα επιστρέφεται συνήθως στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά. Για τα επιστρεφόμενα προΙόντα που πληρώνονται με μετρητά κατά την παράδοση, δώστε τα στοιχεία της τράπεζάς σας, σύμφωνα με τα οποία θα θέλατε να επιστρέψουμε το ποσό στη φόρμα που ταξιδεύει με τα προϊόντα. Ο τραπεζικός λογαριασμός που παρέχεται πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα του ατόμου που δημιούργησε τον λογαριασμό στο vintagesummer.gr
 • λογαριασμός που παρέχετε πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα του ατόμου που δημιούργησε τον λογαριασμό στο vintagesummer.gr
 • Εάν δεν έχετε αποθηκεύσει τη Φόρμα Επιστροφής, μπορείτε να την εκτυπώσετε εδώ ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για βοήθεια μέσω email:

[email protected]

 • Το Vintage Summer εγγυάται την πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε, όπως περιγράφεται στην ενότητα 4 (Ανάληψη της παραγγελίας), υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα δεν πρέπει να υποστούν ζημιά, να μολυνθούν, να πλυθούν, να αλλοιωθούν ή να φορεθούν (εκτός από τη δοκιμή) και ότι όλες οι ετικέτες ή τα σήματα πρέπει να είναι στη θέση τους.

 

ΙΧ. Αντικατάσταση προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει ένα αγορασμένο προϊόν για αντικατάσταση εντός 30 ημερών από την παραλαβή, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επιστροφής / ανταλλαγής, εάν το ληφθέν προϊόν δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχει παραγγελθεί για αγορά ή έχει εργοστασιακό ελάττωμα. Ο καταναλωτής παρουσιάζει τα αγορασμένα προϊόντων για αντικατάσταση το αργότερο 30 ημέρες από την παραλαβή του και πρέπει να παρουσιάσει απόδειξη για τα αγορασμένα προϊόντα ή έγγραφο παράδοσης. Ο προμηθευτής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να αποδεχτεί την αντικατάσταση εάν εντοπίσει μόλυνση ή ζημιά στα προϊόντα, καθώς και αν δεν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία. Ο προμηθευτής αντικαθιστά το αγορασμένο προϊόν με ένα άλλο προϊόν του ίδιου τύπου και ποιότητας, ή ελλείψει τέτοιων – με ένα προϊόν της επιλογής του πελάτη για την ίδια αξία. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει προωθηθεί σε μειωμένη τιμή, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ανταλλάξει με άλλο προϊόν στην ίδια τιμή που ο πελάτης έχει πράγματι πληρώσει στον Προμηθευτή.

 

X. Τρόποι πληρωμής  Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με μια έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής σας κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας. Το αντίστοιχο ποσό θα αναληφθεί αμέσως από την κάρτα σας. Η τράπεζα εξυπηρέτησης του διαδικτυακού καταστήματος είναι η Unicredit Bulbank και διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε την εγκυρότητα της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, την κατάστασή της σε σχέση με την αξία της παραγγελίας και εάν οι λεπτομέρειες της διεύθυνσης του αγοραστή είναι σωστές. Μπορεί να αρνηθούμε να εκτελέσουμε εντολές ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτών των επιθεωρήσεων.

Με αντικαταβολή 

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων χωρίς επιπλέον χρέωση, επιλέγοντας αυτήν την επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας του χρήστη ισούται ή υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ, η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο με κατάθεση στον λογαριασμό πληρωμής του Παροχέα.

 

ΧΙ. Χρώματα και μεγέθη 

Το χρώμα που βλέπετε εξαρτάται από το σύστημα του υπολογιστή σας και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη, το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή θα εμφανίσει αυτά τα χρώματα σωστά. Μπορείτε να δείτε τις διαστάσεις ενός προϊόντος στο διάγραμμα μεγεθών που επισυνάπτεται σε κάθε προϊόν στο κατάστημα. Μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε ποιο εύρος μεγεθών θα ήταν πιο κατάλληλο για εσάς, καθώς το Vintage Summer δεν ευθύνεται για την επιλογή λάθος μεγέθους από τον χρήστη. Λάβετε υπόψη ότι τα ίδια τα μεγέθη είναι κατά προσέγγιση με τα παγκόσμια πρότυπα, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το μοντέλο ή το κομμάτι ενός ενδύματος και δεν αποτελούν εγγύηση για το πραγματικό μέγεθος του αντικειμένου που θα λάβετε, καθώς και για το πώς θα θα σας ταιριάζει. Οι διαστάσεις ενός δεδομένου προϊόντος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υλικό παραγωγής του συγκεκριμένου ενδύματος / προϊόντος. Οι φωτογραφίες των μοντέλων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ένα προϊόν θα σας ταιριάζει με τον ίδιο τρόπο. Για τη δική σας ευκολία, έχουμε περιγράψει τις διαστάσεις κάθε μοντέλου στην ενότητα “Λεπτομέρειες”.

 

XII. Εγγύηση 

Εάν εντοπίσετε προφανή ελαττώματα που σχετίζονται με το υλικό ή την κατασκευή των προϊόντων που λάβατε, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως μέσω email στη διεύθυνση: [email protected], στέλνοντάς μας τα προϊόντα πίσω χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη εκτυπωμένη φόρμα επιστροφής  που αποτελεί μέρος της αποστολής σας. Στην ενότητα VIII μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής ενός προϊόντος σε εμάς.

 

XIII. Ευθύνη 

Ο χρήστης του διαδικτυακού καταστήματος www.vintagesummer.gr δεσμεύεται να αποζημιώσει και να αποδεσμεύσει από την ευθύνη τον Πάροχο σε περίπτωση αγωγών και άλλων αξιώσεων τρίτων (είτε δικαιολογούνται είτε όχι), για όλες τις ζημίες και τα έξοδα,

(συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών του δικηγόρου και των δικαστικών εξόδων) που προκύπτει σε σχέση με

(1) μη εκτέλεση οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την παρούσα σύμβαση,  (2) παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραγωγής, δικαιωμάτων μετάδοσης ή άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας,

 • κατάχρηση άλλων προσώπων των δικαιωμάτων που παραχωρήθηκαν στον Χρήστη για τον όρο και σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και
 • εσφαλμένη δήλωση της παρουσίας ή της απουσίας της ποιότητας ενός καταναλωτή κατά την έννοια του Νόμου περί προστασίας των καταναλωτών. Η Vintage Summer Ltd. δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση ανωτέρας βίας, τυχαίων γεγονότων, προβλημάτων στο Διαδίκτυο, τεχνικών ή άλλων αντικειμενικών λόγων, συμπεριλαμβανομένων παραγγελιών των αρμόδιων κρατικών αρχών. Ο Πάροχος δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που προκλήθηκαν από τον Χρήστη σε τρίτους. Ο Πάροχος δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες σε ακίνητα ή μη ιδιοκτησία, που εκφράζονται σε χαμένα κέρδη ή ζημιές που προκλήθηκαν στον Χρήστη κατά τη διαδικασία χρήσης ή μη χρήσης του διαδικτυακού καταστήματος vintagesummer.gr και σύναψης συμβάσεων πώλησης με τον Πάροχο. Ο πάροχος δεν είναι υπεύθυνος για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ήταν διαθέσιμο λόγω ανωτέρας βίας. Ο προμηθευτής δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές από σχόλια, απόψεις και δημοσιεύσεις βάσει των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα vintagesummer.gr. Ο πάροχος δεν είναι υπεύθυνος σε περίπτωση υπέρβασης των μέτρων ασφαλείας του τεχνικού εξοπλισμού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια πληροφοριών, τη διάδοση πληροφοριών, την πρόσβαση σε πληροφορίες, τον περιορισμό της πρόσβασης σε πληροφορίες και άλλες παρόμοιες συνέπειες. Ο Πάροχος δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σύναψης σύμβασης πώλησης, παροχής πρόσβασης σε πληροφορίες, απώλειας ή αλλοίωσης δεδομένων που προκύπτουν από εσφαλμένη αναγνώριση τρίτου μέρους, η οποία παρουσιάζεται στον Χρήστη, εάν οι περιστάσεις μπορούν να κριθούν ότι αυτό το άτομο είναι ο χρήστης.

 

 

XIV. Προστασία προσωπικών δεδομένων 

Η Vintage Summer Ltd. λαμβάνει μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για λόγους ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, ο πάροχος θα στείλει τα δεδομένα μόνο στη διεύθυνση e-mail, η οποία υποδείχθηκε από τους χρήστες τη στιγμή της εγγραφής. Ο Πάροχος έχει το δικαίωμα να αποθηκεύει δεδομένα στην τελική συσκευή επικοινωνίας του Χρήστη, εκτός εάν ο τελευταίος δηλώσει ρητά τη διαφωνία του. Ο Χρήστης συμφωνεί ότι ο Πάροχος έχει το δικαίωμα να στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα στον Χρήστη ανά πάσα στιγμή, εφόσον ο Χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Παροχέα. Ο Χρήστης συμφωνεί ότι ο Πάροχος έχει το δικαίωμα να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά του Χρήστη όταν χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανά πάσα στιγμή, ο Πάροχος έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον Χρήστη να αναγνωρίσει τον εαυτό του και να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα καθεμιάς από τις περιστάσεις και τα προσωπικά δεδομένα που ανακοινώθηκαν κατά την εγγραφή. Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο.

 

XV. Άλλοι όροι 

Πνευματική ιδιοκτησία και καταστροφή της εικόνας της εταιρείας.

Το Vintage Summer θέλει να προσφέρει την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία, γι ‘αυτό κατανοείτε και συμφωνείτε να μην κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και τη νόμιμη και σωστή χρήση του διαδικτυακού καταστήματος vintagesummer.gr

Συμφωνείτε να μην

(1) αποστείλετε, μεταδώσετε, αναδιανείμετε, ανεβάσετε ή διαφημίσετε τυχόν μηνύματα ή περιεχόμενο που μπορεί να βλάψει ή να επηρεάσει αρνητικά την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. (2) να ενεργείτε με τρόπο ή να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή που περιορίζει, διακόπτει, εμποδίζει ή καθυστερεί τη χρήση του vintagesummer.gr από άλλο χρήστη ή που επηρεάζει την ασφάλεια του Ιστότοπου ή

(3) απόπειρες χρήσης οποιασδήποτε συσκευή , λογισμικό, εργαλείο, σενάριο ή άλλη συσκευή ή μηχανισμός (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, αράχνες, ρομπότ, είδωλα ή εργαλεία πληροφοριών) για αναζήτηση ή πλοήγηση στον ιστότοπο ή για αντιγραφή περιεχομένου από τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος ανήκει στην Vintage Summer Ltd. και υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Όλες οι φωτογραφίες, τα κείμενα και το περιεχόμενο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και ενδέχεται να μην κοινοποιούνται ή να αντιγράφονται χωρίς άδεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε αμέσως την πρόσβαση στον ιστότοπο και να κλείσουμε τον λογαριασμό οποιουδήποτε χρήστη που παραβιάζει αυτήν την διάταξη ή οποιαδήποτε άλλη διάταξη που σχετίζεται με τους Γενικούς Όρους.

 

Νομικές παράμετροι 

Ο Χρήστης και ο Πάροχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα vintagesummer.gr δεσμεύονται να προστατεύουν αμοιβαία τα δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντά τους, καθώς και να διατηρούν τα εμπορικά τους μυστικά, τα οποία έγιναν ιδιοκτησία τους κατά τη διαδικασία εκτέλεσης της σύμβασης και αυτών των γενικών όρων. Ο Χρήστης και ο Πάροχος δεσμεύονται κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της περιόδου της σύμβασης να μην δημοσιοποιήσουν γραπτή ή προφορική αλληλογραφία μεταξύ τους. Η δημοσίευση αλληλογραφίας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, φόρουμ διαδικτύου, προσωπικούς ή δημόσιους ιστότοπους κ.λπ. μπορεί να θεωρηθεί δημόσια. Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να παραπέμψει όλες τις διαφορές με τον Πάροχο σχετικά με την εφαρμογή αυτής της σύμβασης στην πλατφόρμα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ADR) εκτός δικαστηρίου, διαθέσιμη στη διεύθυνση https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/? event = main.home.show. Σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας για επίλυση της διαφοράς εκτός δικαστηρίου, τα μέρη μπορούν να παραπέμψουν τη διαφορά στα αρμόδια βουλγαρικά δικαστήρια και στην Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών.