Επιστροφή και ανταλλαγή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών. Η περίοδος επιστροφής ξεκινά από την ημέρα παράδοσης των τελευταίων αντικειμένων της παραγγελίας σας.
Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1) Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής και συμπληρώστε τον λόγο επιστροφής του αντικειμένου

Έντυπο επιστροφής

 

2) Τοποθετήστε τα εμπορεύματα που θέλετε να επιστρέψετε, συμπεριλαμβανομένης της φόρμας επιστροφής, στο πακέτο με το οποίο έφτασε η παραγγελία σας. Να θυμάστε ότι η φόρμα επιστροφής πρέπει πάντα να επισυνάπτεται στο επιστρεφόμενο προϊών.
3) Στείλτε την αποστολή πίσω μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Η επστροφή γίνεται με δικά σας έξοδα. Στοιχεία για επιστροφή:
Εταιρεία: Vintage Summer Ltd.
Εκπρόσωπος: Stanislav Dimitrov

4) Εάν ο πελάτης δεν έχει πληρώσει το ποσό επιστροφής χρημάτων, θα αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής στην παραγγελία
5) Το ποσό της παραγγελίας σας θα επιστραφεί μόνο εάν τα προϊόντα δεν είναι κατεστραμμένα, μολυσμένα, πλυμένα, αλλοιωμένα ή φθαρμένα (εκτός από τη ζύγιση) και ότι όλες οι ετικέτες ή τα σήματα είναι σωστά
6) Για να σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα: Ο τραπεζικός λογαριασμός που παρέχετε πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα του ατόμου που δημιούργησε τον λογαριασμό στο vintagesummerfashion.gr

Πώς να αντικαταστήσετε ένα προϊόν
Ο προμηθευτής αντικαθιστά το αγορασμένο προϊόν με ένα άλλο προϊόν του ίδιου τύπου και ποιότητας, ή ελλείψει τέτοιων – με ένα προϊόν της επιλογής του πελάτη για την ίδια αξία. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει προωθηθεί σε μειωμένη τιμή, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ανταλλάξει με άλλο προϊόν στην ίδια τιμή που ο πελάτης έχει πράγματι πληρώσει στον Προμηθευτή.
Προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαχθούν:
– αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του καταναλωτή ή σύμφωνα με τις ατομικές του απαιτήσεις · Ρούχα κατασκευασμένα με συγκεκριμένο μήκος εγκεκριμένο από τον πελάτη.