Η ιστορία μας

Πιστεύουμε στο καλοκαίρι και την ελευθερία. Πιστεύουμε ότι το να είσαι ο εαυτός σου είναι το καλύτερο πράγμα. Πιστεύουμε ότι τα κορίτσια είναι δυνατά και όμορφα. Πιστεύουμε στα όνειρα. Θέλουμε τα ρούχα μας να φέρουν ελευθερία και θέλουμε να κάνουμε τα κορίτσια πιο ευτυχισμένα.

Ονομάσαμε την επωνυμία Vintage Summer για να διατηρούμε το πνεύμα του καλοκαιριού ανά πάσα στιγμή. Επομένως, τα φορέματά μας θα είναι τέλεια για το γραφείο, αλλά και για το ηλιοβασίλεμα, για πάρτι ή για ένα ρομαντικό δείπνο, για ένα Σάββατο βράδυ με φίλους και για ένα μακρύ ταξίδι.

Σε κάθε συλλογή μας δημιουργούμε τα “αγαπημένα” ρούχα, αυτά που πάντα ονειρευόμασταν και εγγυόμαστε ότι θα είναι άνετα και ευχάριστα να φορεθούν.

Δεν έχουμε υπερπαραγωγή και κάθε ένα από τα ρούχα μας έχει δημιουργηθεί σε περιορισμένη σειρά. Κάθε κομμάτι μας είναι καλύτερο, γιατί τα ρούχα πρέπει να φέρουν ελευθερία και ομορφιά! Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένο υπό συνθήκες καλής και δίκαιης εργασίας. Πιστεύουμε ότι αναπτύσσουμε το περιβάλλον και ότι είμαστε μια μάρκα που το αλλάζει προς το καλύτερο.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Η Άννι και η Τίνα, φίλοι παιδικής ηλικίας, τα δύο πρόσωπα πίσω από τη μάρκα.

Το Vintage Summer ξεκίνησε ως αστείο, όταν για τον γάμο της Τίνα έπρεπε να φτιάξουμε τα φορέματα της παράνυμφης.

Τα έτοιμα φορέματα που είχαμε παραγγείλει ήταν απαίσια και αφού είχαν απομείνει μόνο 3 μέρες μέχρι το γάμο, έπρεπε να ενεργήσουμε μόνοι.

Η Άννι, μαζί με τη γιαγιά και τη μητέρα της, έφτιαξαν τις πρώτες μας φούστες.

Σώσαμε το γάμο και είχαμε τις πιο όμορφες παράνυμφες και έτσι ξεκίνησαν όλα. Στη συνέχεια φτιάξαμε μερικά φορέματα για εμάς, και αυτό έγινε μια ολοκληρωμένη ιδέα για μια μάρκα εμπνευσμένη από το καλοκαίρι. Έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τα φορέματα που ονειρευόμαστε

Εμπνευση

Ισχυρά κορίτσια. Οι πραγματικοί φίλοι. Γυμνά πόδια. Αγάπη. Ταξίδι. Ένα ποτήρι κρασί και ένα χαρτί. Μαμά. Κρύα πρωινά. Η βροχή. Άρωμα καφέ. Το φως. Δαβίδ. Κουρασμένα πόδια. Η βιασύνη. Ανθρωποι. Σοκολάτα. Φλωρεντία & Η μηχανή.

Η ομάδα μας